Пица с патладжан

Продукти

  • 1 тесто за пица, готово
  • 50 мл. доматен сос
  • 50 г патладжан
  • 40 г зелен лук
  • 40 г гъби
  • 1 морков
  • 80 г босилек листа
  • 320 г кашкавал

Време: 30 мин.
Ниво: лесно

Large pitsa s patladzhan

Начин на приготвяне

  1. От готовото тесто* разточваме блат за пица, с големина според вкуса ни.
  2. След това слагаме доматения сос, рендосаният морков, нарязаните гъби, босилек, лук и патладжана. Добавяме и настъргания кашкавал.
  3. Печем в предварително загрята фурна, на 180 градуса, около 15-18 минути.

*Рецептата за "Тесто за пица", може да намерите в Категория - "Пици".