Пица с кайма

Продукти

  • 80 г моцарела
  • 1 тесто за пица , готово
  • 50 г гъби
  • 150 г доматен сос
  • 1 домат
  • 180 г прошуто
  • 250 г кашкавал
  • 80 г кайма

Време: 20 мин.
Ниво: лесно

Large pitsa s kayma

Начин на приготвяне

  1. От готовото тесто* разточваме блат за пица, с големина според вкуса ни.  
  2. Намазваме блата с доматения сос. Добавяме моцарелата и каймата.
  3. Настъргваме кашкавала, нарязваме прошутото, домата и гъбите на тънки лентички.
  4. Поръсваме пицата с гъбите, доматите, прошутото и кашкавала. 
  5. Печем в предварително загрята фурна на 220 градуса, като около 15 минути. 

*Рецептата за "Тесто за пица", може да намерите в Категория - "Пици".