Пица с гъби, шунка и спанак

Продукти

  • 220 г гъби
  • 8 с.л. доматено пюре
  • 120 г шунка
  • 80 г кашкавал
  • 1 тесто
    за пица, готово
  • 100 г моцарела
  • 2 стръка пресен лук
    , нарязан на ситно
  • 10 г спанак

Начин на приготвяне

  1. От готовото тесто* разточваме блат за пица, с големина според вкуса ни.  
  2. Намазваме го с доматеното пюре. Добавяме кашкавала, моцарелата, шунката и гъбите. 
  3. Печем в предварително загрята фурна на 220 градуса, до готовност. 
  4. След като извадим пицата от фурната я поръсваме с пресния лук и спанака. Сервираме.

*Рецептата за "Тесто за пица", може да намерите в Категория - "Пици".