Пилешки крилца със сос "Табаско"

Продукти

  • 2 с.л. горчица
  • 800 г пилешки крилца
  • 1 с.л. балсамов оцет
  • 2 с.л. сос "табаско"
  • 1 ч.л. черен пипер
  • 1 ч.л. къри

Време: 100 мин.
Ниво: лесно

Large pileshki kriltsa sas sos tabasko

Начин на приготвяне

  1. В голяма купа разбъркваме добре балсамовия оцет, соса "Табаско", черния пипер, горчицата и кърито. 
  2. Добавяме пилешките крилца и разбъркваме много добре. 
  3. Оставяме на хладно за около 50 минути. 
  4. Поставяме в тавичка, добавяме малко вода (150-200 мл) и печем в предварително загрята на 200-220 градуса фурна, около 50 минути. 
  5. Сервираме с гарнитура по избор.