Продукти
-
сол
на вкус
-
черен пипер
на вкус
-
5
г
риган
-
5
листа
босилек
-
100
г
масло
-
100
г
чери домати
-
6
пилешки бутчета
-
250
г
картофи
Начин на приготвяне
- Измиваме и подсушаваме бутчетата, поставяме ги в тавичка.
- Добавяме маслото, накъсано на парчета.
- Почистваме и нарязваме картофите. Добавяме ги към бутчетата.
- Прибавяме сол и черен пипер на вкус. Разбъркваме добре.
- Добавяме вода, до средата на тигана и поставяме в предварително загрята на 220 градуса фурна, за около 35 минути.
- Изваждаме и разбъркваме. Добавяме чери доматите и ригана, и връщаме във фурната за още 10 минути.
- След като ги извадим от фурната, добавяме босилека и сервираме.