Продукти
-
1
ч.л.
черен пипер
-
1
ч.л.
червен пипер
-
1
ч.л.
брашно
-
20
г
олио
-
2
домата
-
1
морков
-
1
чушка
червена
-
250
г
гъби
печурки
-
2
глави
лук
-
500
г
пилешко филе
-
1
ч.л.
чубрица
-
1
дафинов лист
-
2
скилидки
чесън
Начин на приготвяне
- Нарязваме месото на парчета по желание. Запържваме го в мазнината.
- Нарязваме на ситно лука, гъбите, моркова и чушката и ги добавяме към месото.
- Задушаваме за 15-20 минути. Прибавяме настърганите домати, брашното и подправките.
- Печем във фурна за около 30 минути.
- Сервираме ястието топло.