Пилешка кавърма

Продукти

  • 1 ч.л. черен пипер
  • 1 ч.л. червен пипер
  • 1 ч.л. брашно
  • 20 г олио
  • 2 домата
  • 1 морков
  • 1 чушка
    червена
  • 250 г гъби
    печурки
  • 2 глави лук
  • 500 г пилешко филе
  • 1 ч.л. чубрица
  • 1 дафинов лист
  • 2 скилидки чесън

Начин на приготвяне

  1. Нарязваме месото на парчета по желание. Запържваме го в мазнината. 
  2. Нарязваме на ситно лука, гъбите, моркова и чушката и ги добавяме към месото. 
  3. Задушаваме за 15-20 минути. Прибавяме настърганите домати, брашното и подправките.
  4. Печем във фурна за около 30 минути.
  5. Сервираме ястието топло.