Продукти
-
черен пипер
на вкус
-
олио
за намазван
-
140
г
кашкавал
-
сол
на вкус
-
50
г
галета
-
2
щипки
чили
-
1
яйце
-
2
скилидки
чесън
-
2
с.л.
горчица
, дижонска
-
2
глави
лук
-
750
г
кайма
смес
Начин на приготвяне
- Лукът и чесънът се наситняват и се смесват с каймата, горчицата, чилито, яйцето, галетата, черен пипер и сол на вкус. Замесва се добре и се оставя в хладилник за 2 часа.
- От каймата се оформят големи кюфтета, като в средата на всяко се слага от настъргания кашкавал.
- Пържат се на умерен огън, в намазан с олио грил тиган и се поднасят с подходяща гарнитура.