Продукти
-
1
скилидкa
чесън
-
риган
-
черен пипер
-
сол
-
магданоз
-
500
г
пенне
-
3
с.л.
зехтин
-
300
гр
чери домати
-
1
стрък
босилек
-
250
гр бейби
моцарела
Начин на приготвяне
1. Сваряваме 500 г пенне в подсолена вода, според указанията на продукта.
2. В дълбок тиган запържваме леко смачкания чесън със сол, добавяме риган, черен пипер.
3. Добавяме добре измитите чери домати и затваряме с капак за 2-3 мин. докато те омекнат. Отстраняваме люспите по желание.
4. Прибавяме прецедените пенне в тигана и разбъркваме добре. Гарнираме с магданоз и босилек и нарязаната моцарела и поднасяме.