Пенне с моцарела

Продукти

  • 1 скилидкa чесън
  • риган
  • черен пипер
  • сол
  • магданоз
  • 500 г пенне
  • 3 с.л. зехтин
  • 300 гр чери домати
  • 1 стрък босилек
  • 250 гр бейби моцарела

Начин на приготвяне

1. Сваряваме 500 г пенне в подсолена вода, според указанията на продукта.

2. В дълбок тиган запържваме леко смачкания чесън със сол, добавяме риган, черен пипер.

3. Добавяме добре измитите чери домати  и затваряме с капак за 2-3 мин. докато те омекнат. Отстраняваме люспите по желание.

4. Прибавяме прецедените пенне в тигана и разбъркваме добре. Гарнираме с магданоз и босилек и нарязаната моцарела и поднасяме.