Продукти
-
1
г
чеснова паста
-
20
г
сушени домати
-
80
мл.
сметана
, солена
-
10
г
сирене "пармезан"
-
40
г
сирене горгонзола
-
60
г
броколи
-
130
г
пене
-
2
г
сол
-
2
г
черен пипер
Начин на приготвяне
- Сваряваме пастата за шест минути и я охлаждаме под студена вода.
- В тиган със зехтин запържваме броколите съвсем леко и прибавяме чесновата паста.
- Веднага след това прибавяме сметаната заедно с горгонзолата и овкусяваме със солта и черния пипер.
- Оставяме сметаната да поври с горгонзолата, до получаването на желаната консистенция.
- Накрая прибавяме вече сварената паста, пармезана и сушените домати.
- Разбъркваме добре.
- Декорираме със стрък магданоз и сервираме.