Печени картофи пълнени с яйчен крем

Продукти

  • червен пипер
    за поръсване
  • сол
    на вкус
  • 60 г фирене фета
  • 2 с.л. майонеза
  • 2 с.л. горчица
  • 6 жълтъка
    , сварени
  • 6 картофа
    , полусварени

Начин на приготвяне

  1. Разрязваме картофите на две половинки и ги издълбаваме внимателно. Връщаме ги във фурната да се допекат.  
  2. Издълбаната част поставяме в купа, в която добавяме сиренето, жълтиците, горчицата, майонезата и сол на вкус. Разбъркваме добре - до хомогенна смес. 
  3. Изпечените картофи изваждаме от фурната и след като са поизстинали ги напълваме с яйчения крем с помощта на пош или с лъжица. 
  4. Поръсваме с червен пипер и сервираме.