Продукти
-
20
г
кашкавал
настърган
-
черен пипер
на вкус
-
20
г
зехтин
-
сол
на вкус
-
2
стръка
магданоз
-
10
г
босилек
-
10
г
розмарин
-
10
г
салвия
-
40
г
моцарела
-
2
яйца
Начин на приготвяне
- Почистваме, измиваме и нарязваме на ситно подправките.
- Отделно счупваме яйцата (предварително добре измити в хладка вода или сапун) и ги разбъркваме леко с моцарелата. Към тях прибавяме ситно нарязаните подправки, сол и черен пипер на вкус.
- Объркваме добре всичко и го изсипваме в сгорещен със зехтина тиган.
- Сместа пържим от двете страни до готовност.
- Омлетът поднасяме топъл, поръсен с настърган кашкавал.