Продукти
-
сол
-
пресен кориандър
-
2
с. л.
краве масло
-
3
с.л.
паста „мисо“
-
500
мл
зеленчуков бульон
-
200
мл
прясно мляко
-
500
гр
свински бут
-
1
глава
лук
-
1
морков
-
500
г
картофи
Начин на приготвяне
1. Задушаваме ситно нарязания лук в маслото, добавяме сол, нарязаното на малки парчета месо, морковите на кръгчета и нарязаните на кубчета картофи. Добавяме зеленчуковия бульон и варим до готовност.
2. Разтваряме пастата "Мисо" в прясно мляко и добавяме към супата. Внимаваме да не заври и сваляме от огъня.
3. Гарнираме с пресен кориандър и сервираме топло.