Продукти
-
40
г
пармезан
, настърган
-
сол
на вкус
-
1
с.л.
къри
-
1
с.л.
зехтин
-
3
с.л.
заквасена сметана
-
1
кубче
бульон
, зеленчуков
-
750
мл.
вода
-
1
скилидка
чесън
-
300
г
зелен боб
-
50
г
кашкавал
, настърган
Начин на приготвяне
- Задушаваме зеленият боб заедно с чесъна за 3 минути в зехтина.
- Добавяме водата и кубчето бульон. Варим 15-20 минути след завирането.
- След това пасираме. Слагаме на слаб огън и добавяме пармезана и сметаната, и бъркаме докато се получи гладка смес. Посоляваме на вкус и добавяме кърито.
- Супата сервираме топла с настъргания кашкавал и крутони.