Продукти
-
125
г
масло
, разтопено
-
3
яйца
-
1
бакпулвер
-
3
с.л.
какао
натурално, на прах
-
150
г
пудра захар
-
250
г
брашно
-
320
мл
прясно мляко
- за крема:
-
125
г
крем сирене
"Филаделфия"
-
125
г
масло
-
30
г
мед
Начин на приготвяне
- В купа смесваме сухите продукти.
- Разбиваме яйцата, добавяме маслото и накрая млякото.
- Към сухите продукти добавяме течните и с дървена бъркалка разбъркваме хубаво за да се смесят.
- Сместа изсипваме във формички за мъфини, и печем в предварително загрята на 200 градуса фурна, около 20-25 минути.
- Междувременно приготвяме крема.
- Разбиваме внимателно маслото с меда, прибавяме филаделфията. Разбиваме леко, до получаването на хомогенна смес.
- Готовия крем пълним в пош и шприцоваме върху мъфините, след като са поизстинали около 10 минути.