Продукти
-
35
г
пудра захар
за поръсване
-
180
г
олио
-
0,5
ч.л.
канела
-
2
праскови
, намачкани на пюре
-
1
ч.ч.
прясно мляко
-
4
яйца
-
2
ч.ч.
брашно
Начин на приготвяне
- В купа пресяваме брашното.
- Разбиваме яйцата и ги смесваме с брашното.
- Постепенно добавяме прясното мляко, докато получим смес с гъстотата на пюре.
- Добавяме прасковите и канелата. Разбъркваме добре.
- Пържим бухтите в загрятата мазнина, до златисто.
- Изваждаме, оставяме за кратко върху домакинска хартия, за да се отцедят от излишната мазнина, след което прехвърляме в чиния за сервиране и поръсваме със захарта.