Азиатска нудъл салата

Продукти

  • ½ бяла зелка
  • 1 люта чушка
  • 2 червени чушки
  • 100 гр. крехък зелен боб
  • 4 с.л. олио
  • 300 гр. нудъли
  • 1-2 с.л. мед
  • 2 с.л. пресен кориандър
  • 2 с.л. бял винен оцет
  • 8 с.л. терияки марината и сос
  • смлян джинджифил
  • смлян черен пипер

Време: 30
Ниво: лесно

Large kikkoman 5

Начин на приготвяне

1. Сваряваме нудълите по описание. Задушаваме зеления боб и го нарязваме на тънки лентички.

2. Същото правим и със зелето. Нарязваме чушките също на по-къси ленти.  Слагаме всичко заедно в голяма купа и ги овкусяваме с олиото, Терияки марината, оцета, кориандъра и другите подправки.

3. Внимаваме с лютата чушки – слагаме я на вкус. Вместо нея може да прибавим малко лют червен пипер.

4. Оставяме салатата да престои около 10 минути, за да се овкуси добре и сервираме.