Продукти
-
½
бяла зелка
-
1
люта чушка
-
2
червени чушки
-
100
гр.
крехък зелен боб
-
4
с.л.
олио
-
300
гр.
нудъли
-
1-2 с.л. мед
-
2
с.л.
пресен кориандър
-
2
с.л.
бял винен оцет
-
8
с.л.
терияки марината и сос
-
смлян джинджифил
-
смлян черен пипер
Начин на приготвяне
1. Сваряваме нудълите по описание. Задушаваме зеления боб и го нарязваме на тънки лентички.
2. Същото правим и със зелето. Нарязваме чушките също на по-къси ленти. Слагаме всичко заедно в голяма купа и ги овкусяваме с олиото, Терияки марината, оцета, кориандъра и другите подправки.
3. Внимаваме с лютата чушки – слагаме я на вкус. Вместо нея може да прибавим малко лют червен пипер.
4. Оставяме салатата да престои около 10 минути, за да се овкуси добре и сервираме.