Апетитна телешка пържола

Продукти

  • 300 г телешко месо
    , филе
  • 10 г пипер
    , меланж
  • 50 г кетчуп
  • 50 мл. сос "уорчестър"
  • 20 г магданоз
  • 2 г сол

Начин на приготвяне

  1. Овкусяваме и втъркваме хубаво пипера в месото. 
  2. В нагорещен тиган запечатваме месото от двете страни за 30 секунди на страна. Поставяме го  в тава и го намазваме със сос уорчестър и кетчупа. 
  3. Печем в предварително загрята на 180 градуса фурна, за 10-15 минути.
  4. След като е готово, го покриваме с алуминиево фолио и оставяме да почине за 10 минути.
  5. Гарнираме с картофено пюре и сервираме.