Продукти
-
1
ч.ч.
бульон
агнешки
-
1
ч.л.
черен пипер
-
4
с.л.
олио
-
1
ч.л.
червен пипер
-
1
ч.ч.
домати
-
2
връзки
магданоз
-
2
връзки
пресен лук
-
1
кг.
агнешко месо
-
сол
на вкус
-
1
с.л.
брашно
Начин на приготвяне
- Нарязваме агнешкото на порции, посоляваме го и го сваряваме.
- Задушаваме нарязания лук и магданоз в мазнината. Добавяме червеният пипер и задушаваме още 5 минути. Добавяме доматите.
- Оставяме ястието да ври на тих огън 15-20 минути, след което добавяме месото, бульона и брашното. Къкри още 15 минути и преди да го свалим от огъня, го поръсваме с черен пипер.
- Ястието сервираме горещо.