Close search

Печено агнешко

Добавено от Radka Petrova
Видяна: 6481 Печено агнешко

Продукти

1.500 грама прясно агнешко 
1 връзка пресен лук, нарязан на ситно 
2 с.л. олио 
сол 
черен пипер 
червен пипер 
джоджен 
250 грама бира

Начин на приготвяне

Смесваме олиото, лука, солта, черния пипер, червения пипер и джоджена и овалваме порциите агнешко. Поставяме оваляните порции в тава и поливаме с бирата и слагаме малко вода, запечатваме с фолио и печем. Първо печем 30 минути на 250 градуса. После около 2 часа на 150 градуса.

0 Коментара

  1. Няма коментари.
    Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook
Kulinaria.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK