Close search

Зелено гаспачо здравословноApple 5bb3f88576a082e37938c9cb9e3f7006660e3d66b1cada43561ac40e45e9b150

5.0
от общо 126 глас
Време: 35 мин.
Ниво: лесно
Порции: 6

Зелено гаспачо photo-credit Зелена лятна супа

Продукти

Начин на приготвяне

  1. Измиваме и обелваме доматите от люспите. Обелените домати пюрираме в кухненски робот, или блендер за няколко секунди - не трябва да се получава пюре, а да останат и парченца домати в доматената супа.
  2. Измиваме, обелваме и нарязваме краставицата, чушката, чесъна, лука и магданоза. Смесваме всички зеленчуци с пюрираните домати. Подправяме със сол и черен пипер на вкус, добавяме и 3 супени лъжици зехтин.
  3. Накисваме филийките хляб във вода, отцеждаме ги добре и ги добавяме към супата. Разбъркваме. 
  4. Супата сервираме студена. Затова, след като сложим всички съставки, слагаме супата в хладилника за около 2 часа.

0 Коментара

  1. Няма коментари.
    Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook
Tози сайт използва "Бисквитки". Научи повече Приемам

Моля, запознайте се с нашите Общи условия и Политика за поверителност