Зелена салата с червен лук и маслини

Продукти

  • сол на вкус
  • черен пипер на вкус
  • зехтин на вкус
  • резен лимон
  • 30 г сирене , натрошено
  • 20 г маслини
  • 40 г доматчета
  • 1 глава червен лук
  • 1 краставица
  • 1 зелена салата

Време: 15 мин.
Ниво: лесно

Large 2015 06 10 15 33 13 0300 0 1 2

Начин на приготвяне

  1. Почистваме, измиваме и нарязваме зелената салатка, краставицата и лука. Псотавяме ги в купа. 
  2. Добавяме целите доматчета и маслини. 
  3. Прибавяме натрошеното сирене, зехтин, сол и черен пипер на вкус. Разбъркваме внимателно. 
  4. Гарнираме с резенчето лимон и сервираме.