Close search

Свинско с гъби, моркови и лук

3.0
от общо 133 гласа
Време: 60 мин.
Ниво: лесно
Порции: 4

Свинско с гъби, моркови и лук photo-credit Апетитно свинско месо с гъби, моркови и лук

Продукти

Начин на приготвяне

  1. Месото се нарязва и се изпържва заедно със нарязаните гъби. 
  2. Прибавя се нарязаният лук, който се изпържва с червения пипер и солта. 
  3. Залива се вода и се оставя да поври 10 минути. 
  4. След това във водата се прибавят нарязаните морковите и чесъна. Оставя се да поври на тих огън.
  5. След като всичко се свари се прибавя черен пипер на вкус и доматеното пюре. 
  6. Накрая от брашното се прави кашичка със студена вода която се прибавя към ястието, за да се сгъсти.

1 Коментар

  1. Small
    supermag

    доставка на свинско месо https://www.supermag.bg/food_products/mesni-produkti/svinsko-meso

Tози сайт използва "Бисквитки". Научи повече Приемам

Моля, запознайте се с нашите Общи условия и Политика за поверителност