Свински шишчета със зеленчуци

Продукти

  • 0,5 г свинско филе
  • 4 чушки
  • 3 глави лук
  • 1 царевица сварена
  • 80 мл. соев сос
  • черен пипер на вкус
  • чубрица на вкус
  • сол на вкус
  • 2 с.л. масло

Време: 12 ч. 30 м
Ниво: лесно

Large svinski shishcheta sas zelenchutsi

Начин на приготвяне

  1. Нарязваме месото, поръсваме го с подправките и соевия сос, и оставяме да престой 1 нощ.
  2. На другия ден го нанизваме на шишове, като редуваме - месо, зеленчуци, месо, зеленчуци.
  3. Поръсваме с маслото и печем на фурна или на скара, като обръщаме.
  4. Сервираме с гарнитура по желание.