Close search

Спагети със сьомга и скариди

5.0
от общо 126 глас
Време: 30
Ниво: лесно
Порции: 4
Сервирай с 4 7bd7e5bf57f4f4556e3ae34edc2c5fc306282f743d7d3bd490f1d01c61798b3f Бяло вино

Спагети със сьомга и скариди photo-credit Вкусни спагети със сьомга и скариди

Начин на приготвяне

1. Задушаваме в дълбок тиган зехтина счукания чесън, сол, риган, мащерка, почистените скариди и нарязаната на малки парченца сьомга. Когато започне да стават златисти, добавяме и бялото вино и оставаме да се редуцира течността, но все пак да остане сос.

2. Нарязваме на половинки чери доматите и ги добавяме за около 5 мин. да се задушат.

3. Сваряваме спагетите според указанията на опаковката и след като се сварят, ги изцеждаме и добавяме в тигана с малко вода, в която са се сварили.

4. Сервираме с бяло вино. По желание можем да добавим и ситно нарязан пресен магданоз.

0 Коментара

  1. Няма коментари.
    Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook
Tози сайт използва "Бисквитки". Научи повече Приемам

Моля, запознайте се с нашите Общи условия и Политика за поверителност