Close search

Солени мъфини здравословноApple 5bb3f88576a082e37938c9cb9e3f7006660e3d66b1cada43561ac40e45e9b150

5.0
от общо 132 гласа
Време: 35 мин.
Ниво: лесно
Порции: 12

Солени мъфини photo-credit Солени мъфини - освен чудесно предястие и мезе, стават за идеална закуска

Продукти

Начин на приготвяне

  1. Нарязваме на дребно шунката, лука и магданоза. 
  2. Настъргваме сиренето и кашкавала. 
  3. В купа разбиваме яйцата, добавяме олиото и киселото мляко, с предварително прибавената сода, за да шупне. Следват шунката, лука, магданоза, сиренето и кашкавала. Последно слагаме брашното. Разбъркваме на ръка и сипваме във формички за мъфини. 
  4. Печем в предварително загрята фурна на 180 градуса, около 20 минути.

1 Коментар

  1. Small 76144dede55410527332275ae451ae1a2329dc6b83ea4bc5f2d665dd22caa65e
    Master Chef

    Рецептата е супер, станаха страхотни. Приготвят се много лесно, най-добре в силиконови формички, тогава не е нужно дори да ги намазнявате, направо се отделят сами.. :)

Kulinaria.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK