Пица със салам и кайма

Продукти

  • 200 г салам
  • 100 г моцарела
  • 150 г кашкавал
  • 50 мл. доматено пюре
  • 1 тесто за пица, готово
  • 120 г кайма по желание овкусена

Време: 30 мин.
Ниво: лесно

Large pitsa sas salam i kayma

Начин на приготвяне

  1. Разточваме тестото* върху набрашнен плот с помощта на точилка, с големина по избор.
  2. Поставяме го в намазана със зехтин тава и отгоре слагаме доматеното пюре, настъргания кашкавал, моцарелата, каймата и нарязания салам. 
  3. Печем пицата в предварително загрята фурна, за около 15-20 минути.

*Рецептата за "Тесто за пица", може да намерите в Категория - "Пици".