Печено свинско с бульон

Продукти

  • пипер едросмлян микс, на вкус
  • сол на вкус
  • 50 мл кетчуп
  • 450 мл бульон , зеленчуков
  • 2 глави чесън
  • 30 мл соев сос
  • 40 мл сос "уорчестър"
  • 1 кг. свинско месо

Време: 4 ч. и 40
Ниво: лесно

Large pecheno svinsko s bulyon

Начин на приготвяне

  1. Изчистваме месото от ципите.
  2. След това го потапяме в бульона и го оставяме да престои 2 часа.
  3. Изцеждаме го добре и го мариноваме с уорчестър соса, соевия сос, втриваме подправките и го намазваме с кетчупа.
  4. Почистваме и нарязваме чесъна. Добавяме го към месото. 
  5. Оставяме да престой покрито в кутия около час и половина.
  6. След това го поставяме в тава и добавяме 1-2 пръста вода за да не загори.
  7. Печем в предварително загрята на 180 градуса фурна, около час (или до пълното омекване на месото).
  8. След изпичане го покриваме с фолио за няколко минути, за да се запази сочността на месото.