Close search

Печени домати (Италия)

5.0
от общо 126 глас
Време: 40
Ниво: лесно
Порции: 4
Сервирай с 4 7bd7e5bf57f4f4556e3ae34edc2c5fc306282f743d7d3bd490f1d01c61798b3f Бяло вино

Печени домати (Италия) photo-credit Вкусни запечени домати по италианска рецепта

Продукти

Начин на приготвяне

1. Измиваме доматите и ги разрязваме на две. Нареждаме половинките с отвора нагоре и ги издълбаваме.

2. Във всяка половинка счупваме по едно яйце, поръсваме с натрошеното сирене, галета и слагаме парченце масло. По желание можем най-отгоре да поръсим с настърган кашкавал или пармезан.

3. Запичаме в тавичка намазана с масло до готовност. Поднасяме топли със зелена салата.

0 Коментара

  1. Няма коментари.
    Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook
Kulinaria.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK