Панирани рибни филета

Продукти

  • 1 ч.л. черен пипер
  • 300 мл. бира
  • 250 гр. брашно
  • 1 кг. риба
    филе, пангасиус
  • 50 мл. олио
  • 1 ч.л. сол

Начин на приготвяне

  1. Нарязваме филетата на порции и ги овкусяваме със сол и черен пипер.
  2. Отделно разбиваме бирата с брашното и малко сол на вкус.
  3. Потапяме филетата в панирoвката и ги пържим в предварително загрято олио до зачервяване.
  4. Сервираме топли.

Съвет:

Голямо разнообразие от прясна риба и рибни продукти, може да намерите в магазините: "Carrefour", "Метро", "Пикадили" и "Темпо". (Магазините зареждат рибни продукти всеки вторник и петък).