Close search

Паниран пържен патладжан

5.0
от общо 126 глас
Време: 85 мин.
Ниво: лесно
Порции: 2

Паниран пържен патладжан photo-credit Хрупкави пържен патладжан

Продукти

Начин на приготвяне

  1. Почистваме и нарязваме патладжана. 
  2. В купа изсипваме оцета и поставяме нарязания патладжан да кисне около час. 
  3. След това ги изцеждаме добре. 
  4. В купа смесваме маслото и галетата и в тях овалваме парчетата патладжан. 
  5. Поставяме в сгорещен тиган и пържим до готовност от двете страни.

0 Коментара

  1. Няма коментари.
    Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook
Tози сайт използва "Бисквитки". Научи повече Приемам

Моля, запознайте се с нашите Общи условия и Политика за поверителност