Close search

Пандишпанов кекс

3.6
от общо 154 гласа
Време: 40 мин.
Ниво: лесно
Порции: 10

Пандишпанов кекс photo-credit Пухкав и вкусен кекс с нишесте

Продукти

Начин на приготвяне

  1. Разбиваме яйцата на пяна. След това добавяме захарта и разбиваме много добре. 
  2. Прибавяме нишестето с разбъркания в него бакпулвер и ванилия. Накрая добавяме олиото и разбъркваме хубаво.
  3. Печем в предварително загрята  до 180 градуса фурна.

3 Коментара

  1. Small
    Анонимен

    В началото се надигна супер и след 20 минути печене, без да отварям фурната, започна да спада. Получи се едно нищо
    За първи път претърпявам такъв грандиозен провал.

  2. Small
    Ади

    Аз сега ще го почвам. Според мен (съдейки по думата ”пандишпан”) трябва да се разбият отделно белтъците на сняг, после се прибавя по малко захар. После жълтъците до побеляване, след което останалата захар. Смесват се двете смеси, аз ще добавя и щипка сол и след кто се смесят се добавят сухите (нишесте, бакпулвер и ванилия) Накрая и олиото.
    Ще пиша после каво е, станло ;)

  3. Small
    Анонимен

    Сега го правя,но...

Tози сайт използва "Бисквитки". Научи повече Приемам

Моля, запознайте се с нашите Общи условия и Политика за поверителност