Close search

Омлет с моцарела, босилек и зелен лук

5.0
от общо 126 глас
Време: 20 мин.
Ниво: лесно
Порции: 2

Омлет с моцарела, босилек и зелен лук photo-credit Сочен омлет с моцарела, босилек и зелен лук

Продукти

Начин на приготвяне

  1. Почистваме, измиваме и нарязваме на ситно босилека и зеления лук. 
  2. Отделно счупваме яйцата (предварително добре измити в хладка вода или сапун) и ги разбъркваме леко с моцарелата. Към тях прибавяме млякото, ситно нарязаните подправки, сол и черен пипер на вкус. 
  3. Объркваме добре всичко и го изсипваме в сгорещен със зехтина тиган.  
  4. Сместа пържим от двете страни до готовност.  
  5. Омлета поднасяме топъл. 

0 Коментара

  1. Няма коментари.
    Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook
Tози сайт използва "Бисквитки". Научи повече Приемам

Моля, запознайте се с нашите Общи условия и Политика за поверителност