Close search

Лаврак на тиган с мащерка и розмарин

3.0
от общо 130 гласа
Време: 20
Ниво: лесно
Порции: 4
Сервирай с 4 7bd7e5bf57f4f4556e3ae34edc2c5fc306282f743d7d3bd490f1d01c61798b3f Бяло вино

Лаврак на тиган с мащерка и розмарин photo-credit Ароматен лаврак на тиган

Продукти

Начин на приготвяне

1. Измиваме и подсушаваме филетата лаврак. Овкусяваме със сол и черен пипер и намазваме със зехтин.

2. Загряваме оребрен тиган и слагаме филетата първо с кожата върху нагорещения тиган. Печем около 3 мин.

3. Обръщаме филетата и добавяме в тигана сока на един лимон, стръковете мащерка и розмарин и скилидките чесън. Печем до готовност.

4. Сервираме с гарнитура зелена салата или запечени картофи.

0 Коментара

  1. Няма коментари.
    Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook
Tози сайт използва "Бисквитки". Научи повече Приемам

Моля, запознайте се с нашите Общи условия и Политика за поверителност