Close search

Каша от гъби с вино

5.0
от общо 126 глас
Време: 50
Ниво: лесно
Порции: 2
Сервирай с 4 7bd7e5bf57f4f4556e3ae34edc2c5fc306282f743d7d3bd490f1d01c61798b3f Бяло вино

Каша от гъби с вино photo-credit Вкусна гъбена каша с вино

Начин на приготвяне

1. Измиваме гъбите и ги нарязваме на филийки. Сваряваме ги в подсолена вода - 3 чаши и добавяме 1 чаша вино, сол и черен пипер на вкус.

2. Варим около 30 мин.

3. Запържваме 4 с.л. брашно с маслото до златисто, разреждаме го с горещия бульон и гъбите и варим докато се получи хомогенна каша около 10 мин. Ако се сгъсти прекалено много, можем да добавим още гореща вода.

4. Сервираме ястието топло и украсяваме със ситно нарязан магданоз.

0 Коментара

  1. Няма коментари.
    Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook
Tози сайт използва "Бисквитки". Научи повече Приемам

Моля, запознайте се с нашите Общи условия и Политика за поверителност