Close search

Говеждо - рамстек с лук

5.0
от общо 126 глас
Време: 204
Ниво: лесно
Порции: 1
Сервирай с 11 1020d7900f79fe81c6e34b8aaafaa3a79da015e7390b7c2699bef6a4285c3495 Червено вино

Говеждо - рамстек с лук photo-credit Вкусно говеждо рамстек с лук

Начин на приготвяне

1. Нарязваме контрафилето на пържолки и ги начукваме и посоляваме и овкусяваме с черен пипер.

2. Потопяваме ги в разбитото яйце и счукания сухар и ги запържваме.

3. Върху току-що изпържените стекчета слагаме по една бучка масло.

4. Запържваме нарязания лук в масло, поръсваме го с малко брашно и запържваме леко.

5. Сервираме така приготвения лук като гарнитура към месото.

* По желание може да не панираме месото, да го мариноваме леко със зехтин и да го опечем на скара или оребрен тиган.

0 Коментара

  1. Няма коментари.
    Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook
Tози сайт използва "Бисквитки". Научи повече Приемам

Моля, запознайте се с нашите Общи условия и Политика за поверителност