Close search

Фузили с доматен сос и бекон

5.0
от общо 126 глас
Време: 35 мин.
Ниво: лесно
Порции: 2

Фузили с доматен сос и бекон photo-credit Фузили с доматен сос и бекон

Продукти

Начин на приготвяне

  1. Сваряваме фузилите във врящата посолена вода. 
  2. Отцеждаме ги добре. 
  3. Нарязваме и задушаваме бекона, лука и морковите в зехтина. Прибавяме чесъна и запържваме добре.
  4. Добавяме доматеното пюре, мащерката, виното и бульона.
  5. Подправяме със сол и черен пипер на вкус. 
  6. Варим до кремообразен сос. 
  7. Заливаме фузилите със соса. 
  8. По желание, сервираме фузилите поръсени със ситно нарязан магданоз и настърган пармезан.
Още от : паста

0 Коментара

  1. Няма коментари.
    Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook
Kulinaria.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK