Close search

Домашен чай с джинджифил, мед и канела здравословноApple 5bb3f88576a082e37938c9cb9e3f7006660e3d66b1cada43561ac40e45e9b150

4.0
от общо 127 гласа
Време: 20
Ниво: лесно
Порции: 12
Сервирай с 10 5d612ab4d19ba281eab78559304b75782fb7f97f6745d66e8931bedcdf3e649f Чай

Домашен чай с джинджифил, мед и канела photo-credit Противогрипен домашен елексир

Продукти

Начин на приготвяне

1. Кипваме водата и сваляме от котлона. Оставяме малко да поизстине и добавяме канелата, джинджифила, настърганата кора на лимона.

2. Оставяме да се запари под капак за около 15 мин., след което прецеждаме през марля, добавяме меда и сока на лимона, като разбъркваме добре.

3. Консумираме напитката топла, но можем да я охладим в бутилка в хладилника.

0 Коментара

  1. Няма коментари.
    Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook
Kulinaria.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK