Бърза солена палачинкова торта

Продукти

  • 1 яйце варено
  • 100 г кашкавал , настърган
  • 30 г масло , за намазване на тигана
  • 6 кисели краставички
  • 300 г майонеза
  • 300 г лютеница
  • 6 гъби
  • 2 ч.ч. прясно мляко
  • 3 яйца
  • 1,5 ч.ч. брашно
  • 100 г колбас

Време: 45 мин.
Ниво: средно

Large barza solena palachinkova torta

Начин на приготвяне

  1. Слагаме последователно яйцата, брашното и млякото в една купа, и разбиваме до получаването на гладка каша. 
  2. Нагорещяваме тигана и го намазваме с маслото. Разливаме малка част от кашата (в зависимост от желаната дебелина на палачинките) и пържим.
  3. След като са готови палачинките започваме с нареждането на тортата. 
  4. Върху всяка палачинка мажем лютеница и нареждаме част от продуктите, после майонеза и нареждаме част от продуктите. И така докато свършат продуктите. Накрая завършваме с палачинка
  5. Наредената торта, поръсваме със зеленчуци по избор. По желание, може да намажем с малко майонеза. 
  6. Изстудяваме и сервираме.