Апетитно свинско с екзотична гарнитура

Продукти

Начин на приготвяне

  1. В съд, загрят до 100 градуса, изсипваме сока от ананас и бялото вино. 
  2. Оставяме течността да се изпари наполовина. 
  3. Нарязваме лютата чушка, чесъна на ситно и настъргваме кората от лимона. 
  4. Изсипваме всичко при маринатата. Добавяме и зехтин. 
  5. Прехвърляме сместа в купа, за да се изстуди. 
  6. Нарязваме месото на медальони и го слагаме да постои в готовата марината, докато приготвим гарнитурата. 
  7. Нарязваме червения лук, чушката, лютата чушка и магданоза. 
  8. Нарязваме портокала и ананаса на четвъртинки. 
  9. Разбъркваме всичко в купа, добавяме зехтин, сок от лимон, сол черен пипер. 
  10. В тиган сипваме от маринатата и запържваме месото. 
  11. Овкусяваме със сол и черен пипер. Сервираме месото с гарнитурата.