Close search

Сладкото, от което не се пълнее

Сладкото, от което не се пълнее Диетолози съставиха списък със сладки храни, от които няма смисъл да се ограничаваме Photo credit sticker 2f081510d9ec8c4cb73e1aeb055b0235c8dcc21f20ef27de7a1a88dadc771583

Диетолози съставиха списък със сладки храни, от които няма смисъл да се ограничаваме. 

Захарта може да бъде заменена с медТой е вкусен и полезен, и може да се прибави към ежедневната ни закуска с овесена каша или мюсли. 

Ако изведнъж ви се прииска да хапнете нещо сладко, хапнете лъжица мед. Той не е наситен с мазнини и не причинява целулит, обясняват още експертите. 

Не си представяте живота без шоколад и няма нужда да го правите, тъй като черният шоколад не е вреден за фигурата. Черният шоколад предотвратява рак и сърдечно-съдови заболявания. 

Важно е да знаете, че, за да не пълнеете, процентът на какао не трябва да е под 80%.

Мармаладът е следващият продукт в списъка с вкусни и безвредни за фигурата сладости. Той почти не съдържа мазнини, понижава холестерола и премахва токсините от тялото. 

Сушените плодове пък са добра алтернатива на калоричните кексове и кроасани. Малко хора са запознати с положителните свойства на сушените сини сливи, стафиди или сушени кайсии. 

Лекарите казват, че сушените плодове са най-полезни сутрин.

0 Коментара

  1. Няма коментари.
    Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook
Tози сайт използва "Бисквитки". Научи повече Приемам

Моля, запознайте се с нашите Общи условия и Политика за поверителност