Close search

По-секси за Свети Валентин с плодове и зеленчуци

По-секси за Свети Валентин с плодове и зеленчуци По-секси за Св. Валентин с плодове и зеленчуци Photo credit sticker 2f081510d9ec8c4cb73e1aeb055b0235c8dcc21f20ef27de7a1a88dadc771583

Февруари е месецът на любовта, а най-важното за дамите този сезон е да изглеждат красиви и секси в очите на любимия мъж. За да постигнете това и да сте още по-неотразима в празничната вечер на трапезата трябва да има изобилие от пресни плодове и зеленчуци.

Според британски учени те придават златистия сияен вид на лицето, което го прави неустоимо секси за силния пол.

Учените са провели експеримент сред 100 души - мъже и жени, като са ги ангажирали да направят компютърен образ на лице, което според тях е сексапилно и привлича срещуположния пол.

Накрая на опита британските академици са отчели, че доброволците са засилили светлината, розовината и златистият отблясък на лицата, т.е. те смятат, че хората с розови бузи и светложълтеникъв тен от противоположния пол за здрави и най-привлекателни. А хора с по-тъмен и загорял тен участниците в опита не смятат за толкова сексапилни и привличащи отсрещния пол.

За да сте красиви и сексапил в очите на мъжа до вас, докторите биха ви препоръчали да консумирате на ден поне по пет порции и плодове и зеленчуци.

Учените биха ви препоръчали да приемате портокали, домати, спанак и други листни зеленчуци, които съдържат пигменти, които осигуряват така желания и красив златист оттенък на кожата. 

Изброените храни са и мощен антиоксидант и ни предпазват от различни вирусни и инфекциозни заболявания. А и да не говорим колко с полезни те за имунната система и предпазват от появата на ракови образования.

0 Коментара

  1. Няма коментари.
    Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook
Tози сайт използва "Бисквитки". Научи повече Приемам

Моля, запознайте се с нашите Общи условия и Политика за поверителност