Close search

Ники Кънчев - майстор на шоколадовото суфле

Ники Кънчев - майстор на шоколадовото суфле В страстната седмица на Черешката на тортата ще има от всичко забранено – изобилие от храна, изкушения, моменти на близост, че дори и опит за атентат. Богата предпразнична трапеза ще подреждат разследващият журналист на Нова ТВ Васил Иванов, водещият Ники Кънчев, депутатката Петя Раева, X Factor-ът Джийсън Брад Люис и актрисата Деси Тенекеджиева. Photo credit sticker 2f081510d9ec8c4cb73e1aeb055b0235c8dcc21f20ef27de7a1a88dadc771583

В страстната седмица на Черешката на тортата ще има от всичко забранено – изобилие от храна, изкушения, моменти на близост, че дори и опит за атентат. Богата предпразнична трапеза ще подреждат разследващият журналист на Нова ТВ Васил Иванов, водещият Ники Кънчев, депутатката Петя Раева, X Factor-ът Джийсън Брад Люис и актрисата Деси Тенекеджиева.  

Началото ще бъде ексцентрично, а домакин – човекът, който носи специален грим даже на вечеря – Людмил Августинов, или просто Джийсън. Оказва се, че X Factor-ът не само има много имена, но и много таланти, един от които безспорно е готвенето. Васил Иванов ще покаже, че дори на маса, продължава да разследва и няма да изпусне възможността да зададе неудобни въпроси на депутатката Петя Раева. Те обаче ще поставят началото и на доста близки отношения между тях двамата.  

Във вторник менюто ще е хем вкусно, хем постно, хем полезно. Зрителите ще бъдат на гости на депутатката от ДПС и експерт по здравословното хранене Петя Раева. Вечерята определено ще се хареса на гостите, и особено на Васил Иванов, който отново ще подложи домакинята на кръстосан разпит.  

В сряда на кулинарен прицел ще бъде именно разследващият журналист на Нова ТВ. Той ще разкрие уникалната си рецепта за шопска салата и още по-ценното разкритие „Ако искате да спестите пари за домашен робот – просто се оженете”. Менюто и обслужването ще бъдат в стил „Балкантурист”, а непушачите от групата ще бъдат принудени да прибягнат до драстични мерки на протест – с противогаз. Въпреки това отношенията все повече ще се затоплят, а разговорите ще стават все по-лични.  

На Велики четвъртък домакинът ще е едновременно и рожденик. Вместо торта обаче, Деси Тенекеджиева ще приготви "супата на клошарите", макар и по френски. А един обикновен залък хляб ще донесе сериозни главоболия на ТОП репортера, който не се спира пред нищо.  

Гости на Разпети петък ще посреща водещият Ники Кънчев, но вместо 100 хиляди, ще им се падне сериозно изкушение – шоколадово суфле. Разбира се, няма да мине без сложни въпроси, които ще бъдат щедро възнаградени – с богата трапеза и изненада, която буквално ще разтопи сърцата на присъстващите.

Източник: http://tvtv.bg/

0 Коментара

  1. Няма коментари.
    Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook
Tози сайт използва "Бисквитки". Научи повече Приемам

Моля, запознайте се с нашите Общи условия и Политика за поверителност