Close search

Насладете се на 50 неустоими десерта

Насладете се на  50 неустоими десерта В книгата 50 неустоими десерта ще намерите разнообразни рецепти Photo credit sticker 2f081510d9ec8c4cb73e1aeb055b0235c8dcc21f20ef27de7a1a88dadc771583

В книгата 50 неустоими десерта ще намерите разнообразни рецепти, създадени през годините от шеф Ивелина Иванова. 

Те са разделени в четири части – сладкиши и торти, сладки и бонбони, кремове и сладолед, като специално внимание е отделено на така модерните в днешно време веган предложения. Книгата е най-новото заглавие от поредицата "Как да сготвим" на Gourmet Publishing.

Десертите са очакваният щастлив край на вкусната история, разказана от готвача, по време на обяда или вечерята, те дават вълнуващото усещане за празник и малцина са тези, които не се поддават на изкушението им.

Не случайно сладкарството е съвсем отделен жанр на кулинарното изкуство, със собствени правила, методи и цели. Усвояването му изисква толкова отдаване, колкото и всяка друга област на човешката наука и култура. А една добра книга с рецепти винаги може да е правилното начало в това сладко пътуване. 

Но в "50 неустоими десерта" освен рецепти ще намерите и много полезни съвети, които ще ви помогнат да зарадвате близките ви хора с вкусни и красиви сладкарски произведения.

50 неустоими десерта може да намерите в по-добрите книжарници и онлайн

0 Коментара

  1. Няма коментари.
    Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook
Tози сайт използва "Бисквитки". Научи повече Приемам

Моля, запознайте се с нашите Общи условия и Политика за поверителност