Close search

Любимите храни на известните дами

Любимите храни на известните дами Любимите храни на известните дами Photo credit sticker 2f081510d9ec8c4cb73e1aeb055b0235c8dcc21f20ef27de7a1a88dadc771583

Те са под блясъка на светлините, в полезрението на хората, стремят се винаги да изглеждат добре, но все пак и те имат своите изкушения.

Foodpanda представя пет публични личности от миналото и настоящето и техните любими неща за ядене.

Кралица Виктория - плодов пай

Въпреки отрупаните маси, на които кралските особи са се хранили, кралица Виктория е предпочитала плодовете и плодовите пайове, пред бекона, яйцата, птиците и всички останали вкусотии, сервирани за дворцови угощения. За да угоди на слабостта, кралица Виктория заповядала да се сервира плодов пай за всяко ядене през деня.

Виктория Бекъм - пчелен прашец за закуска

Тя е модна икона, майка и съпруга и със сигурност успява да съчетае всяко свое амплоа по най-добрия начин. Г-жа Бекъм обожава пчелен прашец, поръсен върху препечена филия черен хляб. "22 аминокиселини, 12 витамина, 28 минерала - това е всичко, което искам сутринта", споделя красивата брюнетка за пчелния прашец.

Опра Уинфри - печени зеленчуци на скара

Опра Уинфри е една от най-известните веган дами в днешно време. Нейното меню включва единствено плодове, зеленчуци и семена. Обожава кореноплодни зеленчуци, които предпочита печени на скара.

Дженифър Лопез - лаврак със сладки картофи

Поп иконата на XXI век, изглежда винаги свежа, здрава и в настроение. Това се дължи на балансираното меню, което приема. Нейното любимо ястие е печен лаврак, овкусен с розмарин и поднесен с гарнитура от сладки картофи. Може би не е най-диетичната храна, но няма съмнение, че е вкусна.

Анджелина Джоли - ягодов йогурт

Анджелина Джоли определено знае и може да се глези с каквото и когато си поиска. Тук обаче ни изненадва с нейния любим десерт - ягодов йогурт. Тя държи винаги когато отвори хладилника си да вижда купички с вкусното мляко. Предпочита го домашно приготвен.

0 Коментара

  1. Няма коментари.
    Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook
Tози сайт използва "Бисквитки". Научи повече Приемам

Моля, запознайте се с нашите Общи условия и Политика за поверителност