Close search

Копринена коса с помощта на серум с кедър и камелия

Копринена коса с помощта на серум с кедър и камелия Как да превърнем сухата коса в копринена Photo credit sticker 2f081510d9ec8c4cb73e1aeb055b0235c8dcc21f20ef27de7a1a88dadc771583

Лятото е сезонът на сухите краища и безжизнената коса, тъй като косъмът е изложен на много агресори – слънце, сух въздух и морска вода.

Ако искате да посрещнете есента с красива и здрава грива, ние ще ви покажем как!

Коприненият серум за сухи краища е продуктът, от който имате нужда, за да видите бърз и ефикасен резултат. Серумът изглажда връхчетата на косата, като ги защитава от разцепване и заплитане. Създава копринен ефект по цялата дължина на косата. Създаден както за тънка, слаба и чуплива коса, така и за коса, уморена след множество третирания.

Чудодейният състав на серума включва екстракт от алое вера и ориз, масло от маслина, кедър и камелия. За алое вера сте чували колко е полезно – в листата на това растение се съдържа гел, който е невероятно богат на полезни вещества.

86131

В това число влизат всички важни витамини, най-важните за човека минерали, ценни аминокиселини и протеини, и много други. Именно тези свойства са спечелили на алое вера прозвището „растение чудо“.

Маслиновото масло обаче също не е за подценяване, тъй като действа като антиоксидант, омекотява, освежава и предпазва косъма на косата, особено съчетано с камелията, чиито подхранващи свойства са високо ценени в Япония.

Камелията прави косата по-еластична и стимулира растежа й. Ненапразно в копринения серум за сухи краища има и кедър, който се бори с мазната и склонна към пърхот коса.

Как да нанасяме серума?

Нанасят се 1-2 капки от серума върху краищата на суха или навлажнена коса. Не се изплаква. Не съдържа парабени, изкуствени оцветители, SLS (Sodium lauryl sulfate) и SLES (Sodium laureth ether sulfate).

Деликатната коснистенция не утежнява косата, а я укрепва, докато натурални съставки й придават блясък и здрав вид.

Екстракът от ориз и маслото от камелия подпомагат регенерацията на увредената структура, а екстрактът от алое вера и кедровото масло хидратират косата.

0 Коментара

  1. Няма коментари.
    Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook
Tози сайт използва "Бисквитки". Научи повече Приемам

Моля, запознайте се с нашите Общи условия и Политика за поверителност