Close search

Дом като от списание

Дом като от списание Впечатлението за добре поддържан дом идва от няколко малко, но важни условия, които можете да приложите вкъщи photo-credit

Не всеки има възможност да си позволи стилист, който да обзаведе къщата му по последен писък на модата. Но пък и не е нужно, някой да ни казва как да се обзаведем, когато си има прости и лесни правила, които ще предадат на дома ни стил и блясък.

Всъщност впечатлението за добре поддържан дом идва от няколко малко, но важни условия, които можете да приложите вкъщи, без да инвестирате и лев в ремонт или смяна на мебелите.

mb1.jpg

По-малко вещи

Когато живеем дълго време на едно място, неусетно ставаме роби на собствените ни вещи и в едни момент домът ни се превръща в пълен хаос! Започнете да изхвърляте някой сувенирчета, подаръци, чаши и чинии, книги, списания и часовникът, който си чака нова батерия вече втора година върху секцията. Улеснете си живота и се отървете от излишните неща по секцията. Така и бърсането на прах, ще се превърне в детска игра!

light blue bright living room via home bunch new england home magazine

Независимо колко са ви мили някой от излишните „джидьавки“, отървете се от тях! Приберете ги в изба, или на тавана. Превилото е едно: Колкото по-малко вещи, толкова по-добре!

Urban Home Magazine_2208 Sherwood Ave_2014-04-08_5884 - Copy

Оставете само 3 или 4, които харесвате най-много. След три месеца ги приберете и извадете други.

Small-Living-Room-With-White-Wood-Floor

Скрийте кабелите

Кабелите винаги предават на дома вид на току що завършен строеж., дори той да е идеално подреден. Вържете ги в стройни редички със „свински опашки“, скрийте ги зад дивана, прикрийте ги с картини, изобщо, направете всичко възможно да не се виждат.

Четете още: Декорирай дома с естествени материали

ADORE_TINA_KENT3

Цветя

Поддържайте вазите си с свежи цветя. Много е красиво, когато влезеш някъде да видиш свеж букет на масата. Най-добре е да имате по един такъв във всяка стая.

tumblr_lx8pw8gTrx1qk3qlko1_500

Блестящи кранове

За да изглежда кухнята и банята ви перфектни, дори и ви да знаете, че не са, бършете крановете всеки ден до блясък! Най-лесно става със суха микрофибърна кърпа. Отнася се и за всички блестящи повърхности. Когато те блестят, и къщата ви блести. Също като в списание.

1650

Безкрайни повърхност

За да предадете на дома си една перфектна хармония и ред, време е да започнете да прибирате всичко. Не оставяйте козметиката си на открито, просто я сложете в шкафа под мивката или в спалнята.  Ластичетеата и четките също трябва да имат място във вашите шкафове, не върху тях. Отново повтарям – Колкото по-малко вещи толкова по-добре!

Четете още: Приказни детски стаи на известни личности

Great-Home-Decor-Magazines-Online

Спалнята

За да изглежда перфектна спалнята ви е нужно само да оправяте леглото си всеки ден!

page_131-860x1024

И не забравяйте – къщите е дом, а не музей, в който трябва да се стъпва на пръсти!

Източник: nie-jenite.bg

0 Коментара

  1. Няма коментари.
    Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook
Kulinaria.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK