Close search

Да разкрасим масите си с декорация от пънчета на дървета

Да разкрасим масите си с декорация от пънчета на дървета Дънерите, стъблата и клоните на изсъхнали или отрязани дървета могат да ви послужат да вдъхнете много уют в дома си Photo credit sticker 2f081510d9ec8c4cb73e1aeb055b0235c8dcc21f20ef27de7a1a88dadc771583

Дънерите, стъблата и клоните на изсъхнали или отрязани дървета могат да ви послужат да вдъхнете много уют в дома си или градината.

Дървените пънчета са един наистина достъпен и интересен за декориране елемент, с който да включите очарованието на природата в своята декорация.

Ако имате паднало дърво в двора, не е необходимо да го гледате като нещо грозно и ненужно. Просто проявете творчество и използвайте дънера, стъблото или клоните на това дърво.

Може да запазите естествения цвят на дървото, да добавите лак за блясък или да боядисате в любим за вас цвят.

Дървените кръгове в съчетание с ярко зелен мъх добавят непринуден чар на градинската пътека. Но ако решите да си направите такава, трябва да знаете, че тя ще бъде хлъзгава, когато е мокра. Затова е добре да добавите текстура на повърхността на дървените кръгове чрез кръстосани разрези с трион, чук или длето. Освен това поради наличието на влага в почвата парчетата постепенно се деформират. 

Така или иначе, този вид пътеки имат кратка продължителност на живот – около 3-5 години. Дори използването на консерванти за дърво няма да удължи много запазването им, припомнят от artgarden.bg.

Ето няколко идеи как да  разкрасим масите си с декорация от пънчета на дървета.

0 Коментара

  1. Няма коментари.
    Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook
Tози сайт използва "Бисквитки". Научи повече Приемам

Моля, запознайте се с нашите Общи условия и Политика за поверителност